IT-virksomheden TNMit har skiftet navn til DLG Connect, og til årets NutriFair-messe præsenterede de sig for første gang for kunderne under det nye navn.

Det vakte stor opmærksomhed, og gav konsulenterne mulighed for at fortælle mere om, hvem de er, og hvorfor de netop har ændret navn.

”Rigtig mange af vores kunder kom forbi vores stand og ønskede tillykke med det nye navn og profil. Der var også mange kommende kunder, som kom for at høre, hvad det nye navn og koncept dækkede over, og hvilke løsninger vi kan tilbyde.


Sådan så DLG Connects stand ud på NutriFair kørt før åbningen.

Alle udtrykte stor tilfredshed med navnet, som tydeligt markerer budskabet om at samle og forbinde teknologi og partnere til gavn for landmanden.

DLG Connect passer nemlig landmandens IT, så de har ro til at udvikle virksomheden. Desuden leverer vi professionel rådgivning og sparring indenfor IT,” fortæller direktør i DLG Connect, Peter Søby.

Nye samarbejder og muligheder
I dagene efter lanceringen af det nye navn blev Peter Søbys egen LinkedIn-profil besøgt mere end 1.500 gange, hvilket også tydeligt viser den store interesse udefra, som der har været i forbindelse med skiftet.

”På NutriFair var der en del firmaer, der leverer udstyr til landbruget, som også viste interesse. Her var fokus på mulige samarbejder og løsninger til fælles gavn for landmanden.

Om DLG Connect
DLG Connect er Danmarks førende leverandør af IT-løsninger til landbruget. De leverer IT-løsninger indenfor overvågning af indendørs og udendørs arealer – både med hensyn til produktionsovervågning og sikkerhedsovervågning.

De leverer også alle former for hardware, herunder pc-udstyr, printer, mobiltelefoner, netværk og trådløse løsninger. Læs mere på dlgconnect.dk.