Når jeg har udfordringer med IT, så ringer jeg til DLG Connect. Sammen får vi drøftet de muligheder og løsninger, der giver den bedste sikkerhed og udnyttelse for min virksomhed.

Andreas Skjølstrup Larsen, 9700 Brønderslev

IT er vigtigt i hverdagen, jeg er derfor afhængig af at have en IT-leverandør der kender mine behov – det gør DLG Connect.

Martin Hjort Jensen, Mariesminde, 7120 Vejle Øst

God professionel vurdering inden køb af IT, så man ikke får købt noget forkert. Hurtigt og kompetent svar fra supporten.

Susanne Jeppesen, Tybjerggaard, 4160 Herlufmagle

Vi er dybt afhængige af 100% funktionalitet i en travl hverdag, med mange opgaver og en del medarbejdere. Al ekspertise er samlet ét sted: indkøb, installation og fremfor alt, support. Der er fokus på vores specifikke behov. Tillige ydes der en rigtig god og kvalificeret service

Torup Bakkegård og Orelund I/S, 5610 Assens

Det er tydeligt, at DLG Connect’s it-konsulenter har et solidt kendskab til branchen og vores behov. De leverer altid service af høj kvalitet. Jeg har erfaret, at de ikke alene tilbyder et produkt, men en sikkerhed. Hvis vi har et problem, så ringer vi til DLG Connect, som altid handler hurtigt i tilfælde af problemer.

Thomas Søby Carstensen fra Prima Svin A/S, 6950 Ringkøbing