CO2 NEUTRALE LAPTOPS

Circular Computing skaber CO2 neutrale laptops ved at renovere brugte computere, så de bliver som nye. Producenten rykker nu ind på det danske marked og landbruget med Terra Connect. Circular Computing er den første og eneste CO2 neutrale PC på markedet.

Er det nu også nødvendigt?

Ja selvfølgelig! Vidste du at der produceres over 160 millioner laptops hvert år på verdensplan?

Det resulterer i et massivt ressourceforbrug og bidrager dermed til store CO2 udslip og skadelige forandringer i miljøet. Samtidigt kasseres 160.000 laptops dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner tons e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede laptops kan nemlig genbruges.

Hvordan foregår det så?

Ved at benytte en model for bæredygtig økonomi, kan tusindvis af tidligere leasede computere fra store koncerner nu gennemgå en omfattende 5 timers reproduktions-proces hver måned. Her bliver de afmonteret, renset, repareret, opgraderet og får til sidst en state-of-the-art finish, så de ligner et nyt produkt. Alt sammen foregår på Circular Computings faciliteter, der er bygget til formålet.

Virksomheder over hele verden har allerede sparet millioner af kroner på at udskifte deres laptops. Samtidigt hjælper de med at reducere CO2 udslippet, bevare naturens ressourcer og forhindre en overvældende mængde af e-affald.

Vil du også være med?

HVORFOR ER DET ANDERLEDES?

Circular Computing har investeret mere end 5 millioner EURO i verdens første reproduktions faciliteter, som forlænger en laptops levetid med yderligere 3-4 år. Den bæredygtige forretningsmodel er unik, i det at Circular Computing tilbagekøber disse laptops hvert 3. år, hvor de vil indgå i reproduktions-processen igen og blive gjort klar til nye kunder. Totalt set estimeres 3 loops og dermed yderligere 9 års levetid på en laptop, hvilket har en enormt positiv indvirkning på miljø samt på det etiske og sociale aspekt.

Hvordan kan jeg så stole på at kvaliteten er i top?

Circular Computing har udviklet og udvalgt computere, der officielt og certificeret er det man kalder ”bæredygtige”. Her får du alle fordelene som ved en ny laptop, men med bæredygtighed til forskel. Du får et produkt, der ser nyt ud, yder som et nyt produkt men til en pris der ligger langt lavere end en ny laptop.

Din sikkerhed ligger bl.a. i, at ydeevnen på Circular laptops kan måles og dokumenteres. Samtidig yder Circular Computing 3 års ombytningsgaranti.

Alle laptops gennemgår en 5 timers certificeret reproduktionsproces under ISO 9001 og BS 8887 standarder. Her bliver væsentlige komponenter udskiftet, LCD og medie opgradering, SSD udskiftning, opgradering af komponenter, LCD og medie opgradering, SSD udskiftning, rekonstruktion, QC test osv. Over 100 tjeks bliver udført. En ny kosmetisk overflade afslutter processen så alle laptops fremstår som nye.

Du kan læse mere om Circular Computing her

Vil du også være med til at redde verdenen?

Vi er lagerførende i 14” modellerne med følgende specs: Core i5,8gb,256 SSD. Vi kan således levere fra dag til dag, selvfølgelig med mulighed for en total klargøring, opstart og installation således at du blot skal tænde maskinen og gå i gang.

Ring for dagspris

Vil du høre mere? Så kontakt os i dag og lad os få en uforpligtende snak.

FÅ ET TILBUD

Terra Connect er leveringsdygtige i alt IT relateret hardware som fx. computere, telefoner, printere, kameraer og meget mere.

Ring til Peter Søby på 4036 7414 eller Morten Jensen på 2033 2792 og hør nærmere om et IT-tjek eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere om IT-tjek her