IT-LØSNINGER DER SKABER TRYGHED

Terra Connect leverer komplette IT-løsninger til vores kunder i tæt samarbejde med blandt andet leverandører af staldmekanisering og softwareløsninger. Det betyder, at man som kunde ikke skal tænke på hvilken hardware, kabling med mere, der skal benyttes, men blot gøre sig klart hvilke behov, der skal opfyldes.
Et nyt IT-projekt begynder typisk med, at én af vores IT-konsulenter besøger din virksomhed og gennemgår mulighederne for etablering af netværk, fjernbetjening, kameraovervågning med videre. Herefter fremsendes et skriftligt oplæg med oversigt over forskellige løsningsmodeller.
I forbindelse med nybyggeri er det ofte hensigtsmæssigt at rekvirere IT-konsulenten allerede i projekteringsfasen således, at kabling med videre kan udføres i forbindelse med el-installationen.

OFFICE 365

NETVÆRK

KAMERAER

ALARMER

Læs mere

SUPPORT

Læs mere

ANTIVIRUS

BACKUP

FJERNSTYRING

LAPTOPS

COMPUTERE

TELEFONER

PRINTERE

RANCH SYSTEMS

Læs mere

TIMEREGISTRERING

Læs mere

CO2 NEUTRALE LAPTOPS

Læs mere

FÅ ET TILBUD

Terra Connect er leveringsdygtige i alt IT relateret hardware som fx. computere, telefoner, printere, kameraer og meget mere.

Ring til Peter Søby på 4036 7414 eller Morten Jensen på 2033 2792 og hør nærmere om et IT-tjek eller et uforpligtende tilbud.

Læs mere om IT-tjek her