Ranchsystems har fået ny servicepartner i Danmark

Ranch systems har indgået samarbejdsaftale med Spectrofly Aps om servicering og salg af RanchSystems i Danmark.

Forhandlerskiftet betyder også, at du nu får adgang til mere specialiseret viden indenfor management af vand på en lang række områder.

 

Hvad betyder det for dig som kunde?

Alle henvendelser om support og salg af RanchSystems produkter er pr. 1/10-2023 overgået fra Terra Connect til Spectrofly.

Eksisterende serviceaftaler med Terra Connect ophører og genforhandles med SpectroFly.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte SpectroFly på tlf. 50100303, ranchsystems@spectrofly.dk

TAG STYRINGEN MED VEJRSTATIONER

Vi har indgået en partnerskabsaftale med Ranch Systems, der udvikler patenterede netværksløsninger med fokus på trådløse løsninger til overvågning af marker og miljømæssige anvendelser. Vi kan sammen med Ranch Systems tilbyde alt lige fra en enkelt cellulær enhed der overvåger en enkelt temperatur eller tank, til store sofistikerede gård-dækkende netværk med trådløs overvågning og kontrol af hele gro- og vandingscyklussen i realtid, med tilføjelser som kameraovervågning.

Dette giver dig, som landmand, en enestående mulighed for at planlægge og styre dine aktiviteter og effektivisere din og dine medarbejderes tid.

Vejrstation

En vejrstation fra Ranch Systems er et unikt værktøj. Udover aktuelle vejrforhold, giver en vejrstation dig også en lang række muligheder for at optimerer dit markarbejde. Bliv klogere i videoen nedenunder.

Tørreristyring / Temperatur-spyd

Med en tørreristyrings løsning fra Ranch Systems, får du mulighed for at styre dit plantørring- eller tørresiloanlæg fra mobiltelefonen. Dette kan både foregå manuelt, eller automatisk for at sikre optimal tørring. Se produktvideo nedenunder.

Der er mange gode grunde til at få sin egen vejrstation. Bl.a. kan du følge temperaturen i jorden, så du har de bedst mulige forudsætninger for at vælge det perfekte tidpunkt at begynde at så på.

· Få frøene i jorden under de mest optimale forhold
· Hold øje med nedbøren på dine marker og få en fordel, når du skal så
· Med et jordspyd kan du følge temperaturen i jorden på dine marker
· Følg med i vejrforholdene og vælg det helt rigtige tidspunkt til at sprøjte
· Alle medarbejdere kan have adgang til data på app’en
· Det giver ro at kunne følge med hele tiden

Du slipper for at skulle holde styr på flere forskellige vejr-apps. Med Ranch Systems får du din egen vejrstation og tilhørende app, der er koblet direkte op på dine egne marker.

 

Kunne du tænkte dig at høre mere om mulighederne ude hos dig, er vi altid klar til en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Vi kommer gerne forbi og fortæller om hvilke mulige tiltag der kan hjælpe dig med at effektivisere din tid og dine afgrøder.

Jeg vil gerne kontaktes

Leave this field blank

FÅ ET GODT TILBUD

Terra Connect er leveringsdygtige i alt IT relateret hardware som fx. computere, telefoner, printere, kameraer og meget mere.

Ring til Peter Søby på 4036 7414 eller Morten Jensen på 2033 2792 og hør nærmere om et vores IT-tjek eller få et uforpligtende tilbud.