TIDSREGISTRERING MED DATALØN TID

Terra Connect har indgået et samarbejde med Visma DataLøn omkring tidsregistrering og tidsstyring. Det har vi gjort da deres løsning, DataLøn Tid, er yderst fleksibel og kan skrues sammen helt efter dine og din virksomheds behov.

Med tidsregistreringssystemet, kan dine medarbejdere registrere tid, kørsel, udlæg, sygdom, ferie, kursusophold, vareforbrug eller andet direkte på farten – nemt og enkelt. Derefter kan alle data sendes direkte ind i løn-regnskabet når du har godkendt dem. Nemt, enkelt og tidsbesparende. DataLøn Tid gør både din og dine medarbejders hverdag meget nemmere.

Terra Connect udfører IT-tjek, som sikre den optimale platform (hardware, netværk osv.) inden igangsætning, samt hjælper med installation af hardware og software.

Visma Dataløn tid | Tidsregistrering
Tidsregistrering med DataLøn Tid | Tidsregistrering

FÅ STYR PÅ TID, PROJEKTER OG LØN I ET HUG

DataLøn Tid er DataLøns helt eget tidsregistreringssystem, som er udviklet i samarbejde med Intempus. Systemet kan sættes ekstremt fleksibelt op og helt efter jeres behov. Du får en intuitiv løsning og brugerflade – både for dig som administrator og for den enkelte medarbejder.

Dine medarbejdere kan registrere tid, kørsel, udlæg og meget andet – og når du har godkendt, bliver alle data automatisk sendt direkte til DataLøn. Slut med at jonglere med flere systemer!

Registrer tid på jeres egen måde

Har I medarbejderne ude i marken på forskellige lokationer, kan de nemt indberette via appen. Her har de mulighed for at indberette tid, kørsel, udlæg eller vareforbrug på farten.

Er I en produktionsvirksomhed eller en virksomhed med mange kontormedarbejdere, kan DataLøn Tid sættes op med terminaler. Her tjekker medarbejderne smidigt ind og ud, og de kan registrere fravær, årsager til fravær – eller hvordan I ønsker jeres DataLøn Tid sat op.

Læs mere her  >>

FÅ ET GODT TILBUD

Terra Connect er leveringsdygtige i alt IT relateret hardware som fx. computere, telefoner, printere, kameraer og meget mere.

Ring til Peter Søby på 4036 7414 eller Morten Jensen på 2033 2792 og hør nærmere om et vores IT-tjek eller få et uforpligtende tilbud.